Contact opnemen met Mobile2pay 

Op deze site vind je diverse onderwerpen over het gebruik van de mobiele, zoals online betaalmogelijkheden en veilig online betalen. Hopelijk ben je tevreden met de informatie en is de informatie duidelijk. Mochten er vragen zijn of is de tekst niet meer relevant, dan kun je contact opnemen met ons voor uitleg of eventuele aanpassingen. 

Samenwerken

Het is mogelijk om een samenwerking aan te gaan met Mobile2pay. We vinden het altijd leuk om mogelijkheden te bespreken met gerelateerde bedrijven. Heb je een mogelijkheid in gedachte over adverteren of dergelijke informatie over kenmerken van betaling en dergelijke,  neem dan contact op met ons!

Gastblog

Ben je een schrijver of wil je een artikel schrijven over jouw product of dienst? Dat is er zeker een mogelijkheid bij ons. Laat hieronder in het bericht achter waar de gastblog over gaat en daarna kunnen we eventuele voorwaarden bespreken! 

Advertentie plaatsen

Op de website zijn verschillende banners te zien. Er zijn altijd mogelijk om deze in te laten vullen door jou! Mocht je interesse hebben om te adverteren, laat in het bericht weten waar de advertentie over gaat en welke plek je in gedachte had, om de advertentie te plaatsen.

Ben je geïnteresseerd in een van deze mogelijkheden of heb je iets anders in gedachten, neem dan contact met ons op!  Laat de volgende gegevens achter voor meer duidelijkheid voor ons:

Naam 
Bedrijfsnaam
Webadres
Mailadres 
Product
Soort vraag of samenwerking
Korte uitleg over jouw idee
Telefoonnummer

We zullen bij het ontvangen van het formulier zo spoedig mogelijk te reageren! 

Naam
Wat is je e-mailadres?
Je opmerkingen...
De nieuwe macbook collectie casualcases