WooCommerce 

In deze blog zullen wij vijf redenen geven waarom je kunt kiezen voor WooCommerce, als hulp bij het ontwikkelen van een webshop en ervoor te zorgen dat jouw webshop een groot aandeel krijgt binnen de markt. 
2021-10-26

De vijf reden

Gebruiksgemak

WooCommerce werkt samen met WordPress en is eigenlijk een plugin die speciaal gemaakt is voor WordPress en als jij al bekend bent met dit platform, dan is het gebruiken van deze plugin zeer gemakkelijk. Als je gaat kijken, dan zijn de productpagina’s eigenlijk gewoon een extensie van nieuwe ingebouwde pagina’s. Het is daarnaast een zeer overzichtelijk programma dat door mening mens wordt gebruikt. De leercurve is minimaal en je zult snel in de gaten hebben hoe en wat. Er wordt uitleg gegeven voor verschillende features en als het dan nog steeds niet duidelijk is, dan kun je gebruik maken van de WordPress community. 

Kosten

De kosten zijn voor vele mensen een belangrijk aspect, alleen als jij het bedrijf serieus wilt nemen, dan zijn de features van WooCommerce het geld waard. Je betaald relatief meer dan andere webshop designers, maar je haalt de waarde er meer dan uit. Bij WooCommerce hangt de kosten ook sterk af van jouw hosting provider. Er zijn zat gratis features, maar mocht je toch willen uitbreiden, zijn er betaalde features. 

Eigendomsrecht

Bij veel webshops moet je voldoen aan regels die hun vooropstellen. Dit is bij WooCommerce niet en mag jij zelf bepalen hoe de website eruit komt te zien. Het enige die voor problemen kan veroorzaken is de webhosts, maar dit komt niet tot nauwelijks voor. Je hoeft daarnaast ook geen transactie kosten te betalen.

SEO 

Er zijn veel features die ieder platform aanbiedt, maar waar WooCommerce sterk in is, zijn de SEO features. Er worden eindeloze mogelijkheden gegeven omtrent SEO als YOAST of All-in-One SEO plugins. Daarnaast heeft het goede thema’s, snelle webhosting en andere aspecten waardoor jouw website hoog scoort in de zoekresultaten machine. 

Aanpassingsmogelijkheden

Het aanpassen van de huidige website wordt WooCommerce als een van de beste gekozen omtrent de smeedbaarheid. Naast allemaal verschillende thema’s en plugins, zijn er nog meer verschillende third-party ontwikkelaars die kunnen helpen aan de wensen. 

WooCommerce is een ideale manier voor een starter om een webshop te bouwen en te groeien als bedrijf. Kijk op de voorwaarden op WooCommerce en wie weet bouw jij de nummer 1 website van Nederland!  

De nieuwe macbook collectie casualcases