Volusion

Ieder bedrijf is bekend met digitalisering en hierdoor zijn ze digitaal vindbaar geworden, maar nog steeds meer mensen zitten in het proces dat zij digitaal nog moeten beginnen of beter in kunnen zijn. Denk hier maar eens aan retailers die wel een website hebben, maar geen webshop. Vele mensen shoppen tegenwoordig online en een webshop kan zeer ideaal zijn voor een retailers bedrijf. De vraag is daarom ook niet of ze het gaan doen, maar hoe ze het gaan doen, want de kans is aanwezig dat de concurrent er mee bezig is! 
Het is vaak een moeilijk proces en een software maker als Volusion biedt eigenlijk alles wat je nodig hebt om online te verkopen. Met fijne technologieën en andere aspecten wordt de investering in een webshop goed begeleid. 
2021-11-01

Waarom Volusion

Volusion is een eenvoudig programma waarmee je veel tools kunt inzetten bij het creëren van een website. Je kunt onder andere vakkundige ontworpen thema’s vinden, waarbij er templates zijn die jij zelf kan aanpassen in jouw gewenste kleur en afbeeldingen. Het heeft aangepaste domeinen, intuïtieve functionaliteiten en nog meer. Zo kun je gebruik maken van editors als Rich content en navigatie. Zo kun je ook gebruik maken van diverse dynamische productpagina’s met moderne hedendaagse bestelsystemen. Het is ook mogelijk om betalingsverwerkingen zeer vlot te laten verlopen en via Volusion kun je verschillende betaalmiddelen toevoegen. Er worden ultramoderne SEO tools aangeboden om jouw website optimaal te maken. Sociale integraties en rapportagefuncties die worden aangeboden maken het eenvoudiger om de winkel in de gaten te houden en te analyseren. Van a tot z is mogelijk bij Volusion en het is een eenvoudige manier om een begin te maken om jouw producten te verkopen. 

Er zijn meerdere soorten abonnementen

Als eerst kan er gekozen worden voor een persoonlijk abonnement en dit is voornamelijk handig als je voor jezelf een webshop wil opzetten zonder dat je daar personeel voor in dienst hebt. Het heeft een persoonsaccount. Je krijgt online steun van Volusion en kost €29 per maand. 
Als tweede kan er gekozen worden voor een Professioneel abonnement en dit is voor bedrijven een ideale manier voor het opstarten van een webshop. Hierbij heb je vijf personeelsaccounts en kun je meer features zien die geschikt zijn voor bedrijven. Je krijgt steun van Volusion online en telefonisch en de kosten zijn €79 per maand. 
Als laatste heb je het bedrijfsabonnement en met dit abonnement kun je gebruik maken van alle features. Het is met name bedoeld voor websites die dagelijks honderden verkopen doen per dag. Daarnaast is de achtergrond en voorgrond zeer belangrijk en je wordt ook als prioriteit gezien als je hulp nodig hebt van Volusion. De kosten zijn dan ook €299 per maand. 


 

De nieuwe macbook collectie casualcases