Skrill 

Als er gekeken wordt naar Skrill, dan heb je maken met een online betaalbedrijf. Het is een platform waarbij je transacties kunt uitvoeren en je kunt geld overboeken naar verschillende locaties over de hele wereld. Het is onderdeel van Pay Safe Group, een betalingsgroep die bekend staat om het aanbieden van betalingsdiensten. 
Bij het openen van een account krijg je toegang tot Skrill Money Transfer als betaalservice en beschik je over de wallet van Skrill. Het is snel, eenvoudig en goedkoop onder andere dankzij de aantrekkelijke koersen, kosten en prijzen. 
Het is daarnaast een handig platform voor het handelen van crypto. Je kunt eenvoudig transacties verrichten als jij wilt handelen met Skrill, maar ook als je gebruik wil maken als een betaalmiddel. Het wordt door vele mensen gebruikt als een portemonnee voor crypto geld. 
2021-10-14

Hoe werkt Skrill

Je hebt een Skrill account nodig voor toegang. Er zal gevraagd worden naar gegevens en dergelijke om het verificatieproces af te ronden en uiteindelijk kun jij je bankaccount koppelen aan Skrill. Het geld overmaken is heel eenvoudig. Als het geld is overgemaakt kun je kiezen voor Skrill to Skrill of voor Skrill Money Transfer. Bij de eerste optie wordt het geld overgezet naar de Skrill wallet van de ontvanger, bij de tweede optie wordt het geld op de rekening gestort. De tweede optie is trouwens beter om geld over te zetten naar het buitenland, omdat het sneller, goedkoper en veel handiger toepasbaar is. Je kunt op verschillende manieren geld storten op de rekening, mocht je weten welke, dan moet je even op de website van Skrill kijken.

Hoe betrouwbaar is Skrill

Skrill kan gezien worden als betrouwbaar doordat het volledig is geautoriseerd en gereguleerd door toezichthouders die bekend zijn over de hele wereld. Dit zijn onder andere toezichthouders als Financial Conduct Authority (FCA) in het Verenigd Koninkrijk en Department of Treasure’s Financial Crimes Enforcement Network (finCEN) uit de Verenigde Staten. 

Er wordt ook gebruik gemaakt door het loyaliteitsprogramma van Skrill, genaamd Knect. Als jij regelmatig gebruik maakt van deze betaalmethode, dan is het zeker de moeite waard om aan te melden voor Knect. Het is namelijk een puntensysteem waarbij je loyaliteitspunten krijgt bij iedere transactie. Als jij dan op websites zit als goksites, kun je door dit systeem extra bonussen of beloningen krijgen. 


 

De nieuwe macbook collectie casualcases