Shopify

Ben jij op zoek naar een webshopbouwer, dan is shopify volgens vele een zeer geschikte software om en webshop op te bouwen. Het is een software waarbij je op basis van een abonnement een webshop kunt bouwen en hierdoor kun je je eigen producten verkopen. Je kunt het zien als tool om een complete webshop op te richten. Je betaald een vast maandelijks bedrag en daarvoor in return kun jij producten verkopen. 
2021-10-27

Shopifty als webshopsoftware

Het voordeel van Shopify is dat het navigatiesysteem zeer duidelijk is en dat je zelfs zonder kennis gebruik kan maken van Shopify. Uiteindelijk zal het een professionele uitstraling aanbieden. Voor de bezoekers is dit natuurlijk een belangrijk aspect bij het bezoeken van een website. Als zij niet tevreden zijn over de webshop, dan zullen ze ook snel weer weggaan. Er zijn tientallen thema’s beschikbaar waaruit je kunt kiezen, dit zijn meer templates die vorm geven aan jouw webshop. Uiteindelijk zul je zelf afbeeldingen moeten toepassen. Er zijn gratis templates en betaalde templates en de meeste zijn Nederlands ingericht. De templates zijn van toepassing op telefoons, desktops en tablet. Het is daarentegen mogelijk om continue te wisselen van templates zonder dat jouw bewerkingen verloren gaan. Zo kun je spelen met de webshop totdat het jouw volledige tevredenheid heeft. 

Er zijn drie soorten abonnementen 

De basis abonnement waarmee je als beginneling makkelijk uit de voeten kan. Dit zijn standaard tools die je nodig hebt om je producten te verkopen. De kosten zijn 25 euro per maand.
Als tweede heb je de Shopify abonnement en dit is handig als jouw webshop sterk groeit. Je kunt dan beschikken over meer personeelsaccounts en kunt ook rapporten maken omtrent de site. Daarnaast kun je genieten van meer features dan de basic pakket. De kosten groeien wel aardig. Je betaald hiermee 70 euro per maand. 
Als laatste heb je Advanced abonnement en is tevens de meest uitgebreide van allemaal. Het is bedoeld voor webshops die honderden artikelen per dag verkopen en ook een uitgebreid achtergrond proces nodig hebben. Je betaald dan ook 266 euro per maand. Hierbij maak je wel gebruik van bijna alle features van Shopify. 

De voordelen van Shopify

  • Je kunt blogs toevoegen aan de webshop door middel van Shopify.
  • Het is mogelijk om iDeal, PayPal en andere betaalmogelijkheden te gebruiken. Deze kun je zelf selecteren en je zal een fee betalen per transactie.
  • Het beheren van de analytics is aardig eenvoudig en dit kun je door middel van het dashboard en dit staat bij de back end. 
  • Je kunt gebruik maken van verschillende SEO opties, coupon codes en zelfs A/B testing. 
  • Er is geen limiet omtrent het aantal SKU (Stock Keeping Units) 
  • Je kunt de verkoop stimuleren door verschillende apps in te zetten. 


 

De nieuwe macbook collectie casualcases