Contactloos betalen met de SNS bank

Het je een betaalrekening bij de SNS bank, dan kun jij er voor kiezen om contactloos te betalen. Het  is een feature die de laatste tijd zeer populair is geworden. Het is mogelijk met de pas, maar je kan ook je pas op je mobiele telefoon zetten. Het is zeer eenvoudig en handig met betalen. We helpen graag even met de handelingen die je moet verrichten. 
2021-09-14

Hoe werkt het allemaal.

SNS heeft een betaalpas waar een chip in verwerkt zit. Als je contact maakt met de betaalautomaat dan maakt die een verbinding en wordt de rekening betaald. Door verschillende beveiligingsprotocollen wordt dit veilig gedaan en kun je genieten van eenvoudige pintransacties.
Dit doe je door de pas of telefoon voor een enkele seconde tegen het apparaat te houden. Uiteindelijk zul je via de telefoon of via de pinautomaat een goedkeuring ontvangen. 

Hoe kun je contactloos betalen aanzetten 

Het is zeer eenvoudig om het contactloos betalen aan te zetten. Dit kun je zelf doen in Mijn SNS of gewoon in de mobiel bankieren app van SNS. Je kunt direct het limiet instellen waarbij je kunt betalen met contactloos betalen zonder je pincode in te voeren. 

Mocht je naar mijn SNS gaan dan volg de volgende stappen
Als eerste log even in en ga daarna direct naar instellingen
Klik op betaalpassen en selecteer jouw betaalpas waar je contactloos betalen op wil activeren. 
Als je op contactloos betalen klikt, dan zul je een digitaal formulier krijgen. Dit formulier moet je even invullen en dan kun je het het aanzetten op jouw SNS mobiel bankieren app.

Als je op de app bent ga je weer naar instellingen. Dan kun je wederom naar betaalpassen gaan en daar klik je wederom jouw rekening aan. Als je dan dit hebt gedaan kun je contactloos aanklikken. Je zal een optie krijgen, vul deze in en sla je gewenste keuze op. Je zal een nieuwe telefoon pin aanmaken die alleen nodig is op jouw telefoon en niet voor de pinpas zelf. Uiteindelijk kun je gaan betalen. 

De nieuwe macbook collectie casualcases