BigCommerce 

Er zijn veel bedrijven die online producten en diensten aanbieden en dit zorgt er voor dat overige retailers mee moeten gaan met de tijd en dat zij ook een digitaal platform gaan gebruiken om meer omzet te genereren. Het is eigenlijk ook niet meer of ze moeten gaan digitaliseren, maar hoe! 
Voor hun is het een moeilijk proces om de juiste keuzes, investeringen, nieuwe technologieën op gebied van digitalisering. Een online platform die daar bij kan helpen is de BigCommerce platform. Hieronder zullen wij uitleggen wat het is. 
2021-10-28

Wat is BigCommerce 

Als er gekeken wordt naar BigCommerce, dan zien we een open SaaS e-commerce platform. Je kunt via dit platform betaalbare en aanpasbare webshop ontwikkelen. Door deze webshop kun je een personaliserende online ervaring creëren voor de klant. Je hoeft hier geen zorgen te maken dat er veiligheid, schaalbaarheid en stabiliteit ingeleverd wordt. Er wordt een focus gelegd zodat er een optimale reis wordt gecreëerd op gebied van merk- en shopping ervaring. Er wordt eigenlijk een platform gecreëerd waar de klant centraal staat en waar de organisatie redelijk groeit. 

De voordelen van BigCommerce 

BigCommerce biedt features aan om zichzelf te onderscheiden van de concurrentie. Dit zijn features als: 

Moderne architectuur 
Het kan gezien worden door de moderne, mobile-first PWA technologieën. Je zult geen last hebben van updates, maar kunt het beheer van je webshop realtime uitvoeren. Met mobile-first kan de website op alle device optimaal zijn, van mobiel tot webshop. 
Lage Total Cost of Ownership 
Het is mogelijk om de eerste versie van de website live te zetten en zo kun je de TCO laag houden. Hierdoor blijf je niet hangen in de ontwikkelfase, maar staat er al snel een variant van je website online. 
Flexibele interface
Het is belangrijk dat het gebruiksvriendelijk is en de interface is eenvoudig aan te passen voor verschillende gebruikers.
Naadloze integraties 
Zet data gemakkelijk om naar de webshop met integraties met ERP of PIM systemen. 
Headless mogelijkheden
Kies je eigen tools waarvan jij vindt dat ze bij de organisatie passen. Hiermee kun jij je eigen unieke ervaringen creëren voor de klant. 
Apps van BigCommerce 
Het heeft een plaats over de standaard apps. Je kunt de webshop uitbreiden met apps als amazon.

Het groeien van de organisatie is een belangrijk aspect bij BigCommerce. Door BigCommerce hou je meer tijd over van het genereren van omzet en hoef je minder tijd te besteden aan het controleren en het beheren van jouw omzet. Dit komt dankzij de sterke beveiliging, prestaties en uptime. 
 

De nieuwe macbook collectie casualcases