Pay Safe Card

Wil jij eenvoudige aankopen verrichten, maar niet je bank of creditcard gegevens achterlaten? Dan is de oplossing van het gebruiken van een Pay Safe Card zeer ideaal. Je kunt deze kaarten gebruiken voor vele aankopen als games, muziek, entertainment en nog veel meer zaken. Het gebruik van Pay Safe Card kun je bijna overal toepassen. Er zijn veel online platformen waarbij je zo een kaart kan aanschaffen en de kaart kun je gebruiken na 29 seconde van de aankoop. 
2021-09-30

Wat is een Pay Safe Card 

Een Pay Safe Card kan gezien worden als een prepaid online betaalmethode. Je hoeft in dit geval geen gebruik te maken van je creditcard of betaalkaart en dus je gegevens achterwegen blijft wanneer je aankopen verricht van producten of diensten. Bij het aanschaffen van een Pay Safe Card  krijg je een digitale kaart of voucher die een 16 cijferige pincode bevatten. Het is eigenlijk gewoon een betaalkaart waarmee je veilig kan betalen en is toepasbaar bij tal van webshops en andere websites. 

Het is ook een goede manier als een cadeaukaart omdat het net als een gamecard of giftcard werkt. Je kunt namelijk op vele websites betalen en voor de ontvanger is het dan ook een relatief vrije keus in wat zij/hij wil. Er zijn tal van branches die aangesloten zijn bij de kaart. Het is ook mogelijk om ze toe te passen op onder andere Google Play of Playstation Store.

Is Pay Safe Card veilig? 

Het is een online betaalmiddel die gezien kan worden als veilig betalen. Het is juist een van de kenmerken van Pay Safe Card. Met name als er gekeken gaat worden op privacy gevoeligheid is de prepaid kaart een ideale methode. Door de 16 cijferige code is de kaart ook niet te hacken en er zijn daarbij nog meer technische maatregelen genomen om dit te voorkomen. Het is geheel veilig en is het kopen van een Pay Safe Card ideaal als je veel om de privacy geeft. Het is daarbij eenvoudig te gebruiken. Bij aankoop van een Pay Safe Card ontvang je via de mail een 16 cijferige code en die kun je invoeren bij het aankopen van het gewenste product. Het is ook mogelijk om een account te maken via Pay Safe Card. Hier kun je codes opslaan en kun je door middel van aankopen een prepaid kaart selecteren. 
 

De nieuwe macbook collectie casualcases