ABN Amro

ABN Amro is een van de leidende Nederlandse banken die zich richt op allerlei financiële zaken als verzekeren, hypotheken en betalen. Hierbij zul je twee verschillende kanten vinden, de particuliere en de zakelijke kant. Voor de particuliere klant kan er een rekening geopend worden voor geld op te zetten etc. 
2021-09-07

Het contactloos betalen bij ABN Amro

Hierbij krijg je een pas en account van ABN Amro en via de telefoon kun je aspecten als online bankieren of betalen zeer goed toepassen. Als we gaan kijken naar het contactloos betalen, dan is ABN Amro de eerste bank die ‘wearables’ naar buiten hebben gebracht. Via deze manier kan het contactloos betalen via een los object voorzien worden, en hogere bedragen zijn mogelijk om te betalen. Deze wearables zul je via de ABN Amro moeten aanschaffen of via websites die de rechten hebben om deze producten te verkopen. Het idee is exact hetzelfde als bij een normaal device, je houd jouw object tegen de betaalmachine en kunt dan draadloos pinnen aan de hand van de chip.
Daarbij is ABN Amro bezig om meer mogelijkheden te creëren waardoor betalen eenvoudig en veilig gedaan kan worden.  

Het betalen met de telefoon kan geselecteerd worden. Je stelt zelf een eigen pincode in die ingevoerd moet worden boven de 25-50 euro. Verder zijn er verschillende opties, als een sneltoets voor het openen van de pas en dergelijke opties die het contactloos betalen, zeer gemakkelijk maakt. 

Betalen met een smartwatch

Bij het betalen van de smartwatch zit er een andere betaalfunctie op. Hierbij moet je iedere 24 uur minimaal een keer een pincode invoeren (vaak zelf gekozen en een andere dan de echte pincode) om zo de beveiliging van het betalen eraf te halen. Je kiest portemonnee functie, tikt de code in en kunt betalen bij een betaalmachine.

Online app van ABN Amro

Bij de ABN Amro hebben ze een eigen app waarbij de pas in gediend kan worden en allerlei zaken kan regelen als het online bankieren of het gebruik maken van de pas, met contactloos betalen. Het is een simpele app die gemakkelijk gebruikt kan worden. Er wordt gebruik van onder andere Google pay en Apple pay. Het voordeel van de app van ABN Amro is dat er een mogelijkheid is om verbeteringen toe te passen en zo probeert ABN Amro samen met de klanten het betalen te verbeteren, van de online pas tot de app. Voor iedere ABN Amro is het een makkelijke manier om inzichten te krijgen van verschillende financiële aspecten. 

De nieuwe macbook collectie casualcases